asherfux כתב:ואם לא צריך או כן צריך root מאיפה אני מוריד את גירסת האנדרואיד הזאת
אוקיי... אני רואה שבכלל לא קראת
אף אחד מהמדריכים (הכוונה היא גם לתגובות שלהם)... *אנחה*... טוב נו אני הסביר לך על קצה המזלג (אם תרצה יותר פרטים תיהיה חייב לקרוא את מה שהמנוסים ממני כתבו) כי גם אני די חדש בעולם הזה (ראה תאריך הצטרפות לפורום ליד שמי)
דברים שאתה חייב לדעת לפני: (ובעיקר דברים שהפתיעו אותי לראשונה)
מצב משקולת נייר (בריק) זה סיכון אפשרי למקרה שמתעסקים בנייד אך אומרים, מי שלא מסכן לא מרוויח
כל מכשירי האנדרואיד שונים זה מזה... אל תגיד "דההה... אני יודע את זה ... מה אתה חושב שאני טמבל?" כי זה לא כזה ברור, זה לא כמו שכל המחשבי PC שונים זה מזה אך כולם מריצים ווינדוס, האנדרואיד צריך לעבור התאמה ספציפית לכל חברה ומכשיר ... ולפעמים, תתפלא לשמוע, גם לכול דגם
מה שאומר שגם הדרך שבה עושים שינמוך וגם התוכנה ששמים שונים לגמרי ממקרה למקרה (אני משתמש בגלקסי ולכן אני לא יכול לעזור הרבה למי שיש מכשיר כמו שלך)
באחת התגובות
בנושא הזה מישהו כבר המליץ על רום מותאם
אין מולטי טאצ' (ריבוי מגע) בגירסה ישנה מה2.0 זאת אומרת שאם תלחץ על שתי נקודות המכשיר לא יזהה זאת, למשל את תנועת הצביטה לזום לא תפעל
אתה לא עושה רוט כדי לשנמך ... אתה משנמך כדי לעשות רוטאמרו לי שבהתחלה האנדרואיד נתנה לכולם הרשאות מנהל (רוט) אך כשמשתמשים השאירו את ההרשאות מנהל פתוחות וכתבו הודעות הם בטעות נתנו פקודות הרסניות לנייד (למשל ניסית לכתוב "אני צריך לסגור את האור" וסגרת את המכשיר), לכן גוגל (שהבינה שיותר מידי חופש יכול להזיק כי לא כולנו מתכנתים) הסירה את האפשרות הזאת בגרסאות חדשות יותר, ובגלל זה אנו עכשיו צריכים להוריד לגירסה ישנה בא ניתן היה לפתוח את ההרשאות הללו ואז להתקין גירסה חדשה יותר כשההרשאות עדיין בתוקף (אני יודע שזה נשמע מוזר, אך כך זה עובד)
והדבר הכי הכי חשוב אנדרואיד שונה מאיפוןאתה בטח רגיל שבאיפון הכל פשוט ורגיל ... ובכן תשכח מזה בגוגל, כאן אין פיתרון פלא בלחיצה וחצי, אם יש ספק תחפש סרטון ביוטיוב... יש שם מספיק סרטים לכול דבר טוב או רע שיקרה לנייד (אני אישית ממליץ לך לחפש את SPB Shell 3D רק בשביל הכיף... שתראה למה אנדרואיד מסוגל לעשות)
נ.ב.
אתה יכול לעשות "עריכה" להודעה שכתבת במקום לשים אחת חדשה לאחר דקה וחצי