עזרה בhtc mytouch 3g שינמוך--

דיונים וקישורים לנושאים הקשורים במכשירים G1 ו- Magic מבית HTC

מנהל: מנהלי פורומים

עזרה בhtc mytouch 3g שינמוך--

הודעהעל ידי asherfux ב ב', 30 ינואר 2012, 08:55

שלום חברה אני חזק מאוד בעולם האייפונים אך שלי הביא מחו"ל את הhtc ורציתי ללמוד קצת את הנדרואיד קיצר אני מתחיל להשתמש כולו נתקע וזה הבטתי בגירסת אנדרואיד שלו והבחנתי שהיא 2.3.5 נראה לי שהגרסא לא מתאימה באייפון יש מושג שינמוך שפירושו להוריד למערכת הפעלה יותר נמוכה רציתי לדעת אם גם בhtc יש לי אפשרות לשנמך אותו לגירסא 1.5 שלפי סרטונים ביוטיוב נראת לי הרבה יותר מתאימה אשמח לדעת איפה אני יכול להוריד את הגירסא ואיך אני יכול להכניס למכשיר
בברכה, האייפונר שאולי הופך גם לאנדרואידר...
asherfux

מכשיר: אחר
גירסא:

Re: עזרה בhtc mytouch 3g שינמוך--

הודעהעל ידי dan_avner ב ב', 30 ינואר 2012, 09:06

תקרא את המדריכים, הם נעוצים כך שאי אפשר לפספס אותם
תתחיל בזה:
topic27889.html
ותמשיך לזה
topic25204.html
ורק בשביל הכיף תסיים בזה
topic62944.html

תהנה
סמל אישי של המשתמש
dan_avner

מכשיר: Samsung Galaxy S II
גירסא:

הודעהעל ידי asherfux ב ב', 30 ינואר 2012, 22:29

אוקיי אני הסתכלתי במדריכים לפני שפתחתי את האשכול והיו לי כמה בעיות

אז אני רוצה להבין דבר אחד קודם האם בשביל לשנמך מערכת הפעלה, (אני רוצה אנדרואיד 1.5 שירוץ חלק על המכשיר) צריך root??
ותודה על התגובה
asherfux

גירסא:

הודעהעל ידי asherfux ב ב', 30 ינואר 2012, 22:30

ואם לא צריך או כן צריך root מאיפה אני מוריד את גירסת האנדרואיד הזאת
asherfux

גירסא:

הודעהעל ידי dan_avner ב ג', 31 ינואר 2012, 00:18

asherfux כתב:ואם לא צריך או כן צריך root מאיפה אני מוריד את גירסת האנדרואיד הזאת

אוקיי... אני רואה שבכלל לא קראת אף אחד מהמדריכים (הכוונה היא גם לתגובות שלהם)... *אנחה*... טוב נו אני הסביר לך על קצה המזלג (אם תרצה יותר פרטים תיהיה חייב לקרוא את מה שהמנוסים ממני כתבו) כי גם אני די חדש בעולם הזה (ראה תאריך הצטרפות לפורום ליד שמי)
דברים שאתה חייב לדעת לפני: (ובעיקר דברים שהפתיעו אותי לראשונה)
מצב משקולת נייר (בריק) זה סיכון אפשרי למקרה שמתעסקים בנייד
אך אומרים, מי שלא מסכן לא מרוויח
כל מכשירי האנדרואיד שונים זה מזה... אל תגיד "דההה... אני יודע את זה ... מה אתה חושב שאני טמבל?"
כי זה לא כזה ברור, זה לא כמו שכל המחשבי PC שונים זה מזה אך כולם מריצים ווינדוס, האנדרואיד צריך לעבור התאמה ספציפית לכל חברה ומכשיר ... ולפעמים, תתפלא לשמוע, גם לכול דגם
מה שאומר שגם הדרך שבה עושים שינמוך וגם התוכנה ששמים שונים לגמרי ממקרה למקרה (אני משתמש בגלקסי ולכן אני לא יכול לעזור הרבה למי שיש מכשיר כמו שלך)
באחת התגובות בנושא הזה מישהו כבר המליץ על רום מותאם

אין מולטי טאצ' (ריבוי מגע) בגירסה ישנה מה2.0
זאת אומרת שאם תלחץ על שתי נקודות המכשיר לא יזהה זאת, למשל את תנועת הצביטה לזום לא תפעל

אתה לא עושה רוט כדי לשנמך ... אתה משנמך כדי לעשות רוט
אמרו לי שבהתחלה האנדרואיד נתנה לכולם הרשאות מנהל (רוט) אך כשמשתמשים השאירו את ההרשאות מנהל פתוחות וכתבו הודעות הם בטעות נתנו פקודות הרסניות לנייד (למשל ניסית לכתוב "אני צריך לסגור את האור" וסגרת את המכשיר), לכן גוגל (שהבינה שיותר מידי חופש יכול להזיק כי לא כולנו מתכנתים) הסירה את האפשרות הזאת בגרסאות חדשות יותר, ובגלל זה אנו עכשיו צריכים להוריד לגירסה ישנה בא ניתן היה לפתוח את ההרשאות הללו ואז להתקין גירסה חדשה יותר כשההרשאות עדיין בתוקף (אני יודע שזה נשמע מוזר, אך כך זה עובד)

והדבר הכי הכי חשוב אנדרואיד שונה מאיפון
אתה בטח רגיל שבאיפון הכל פשוט ורגיל ... ובכן תשכח מזה בגוגל, כאן אין פיתרון פלא בלחיצה וחצי, אם יש ספק תחפש סרטון ביוטיוב... יש שם מספיק סרטים לכול דבר טוב או רע שיקרה לנייד (אני אישית ממליץ לך לחפש את SPB Shell 3D רק בשביל הכיף... שתראה למה אנדרואיד מסוגל לעשות)

נ.ב.
אתה יכול לעשות "עריכה" להודעה שכתבת במקום לשים אחת חדשה לאחר דקה וחצי
סמל אישי של המשתמש
dan_avner

גירסא:

הודעהעל ידי asafc ב ג', 31 ינואר 2012, 00:39

שאפו דן.
asafc

מכשיר: HTC Desire Z
גירסא: 2.3

הודעהעל ידי asherfux ב ג', 31 ינואר 2012, 09:43

תודה דן, אבל השאלה שהכי רציתי שתהיה לה תשובה זה מאיפה אני מוריד את גרסת האנדרואיד הקודמת כי בשביל להכניס את הרום שהבאת לי קישור לכתבה צריך רוט ולא באלי לעשות את זה ואיך אני מכניס אותה למכשיר חחח... ...מפהק... הפעם ערכתי
אגב הפורום שלכם מגניב עם צחוקים וכאלה בשונה מפורומים של אייפונים:) שהכל שם רציני
asherfux

גירסא:

הודעהעל ידי dan_avner ב ג', 31 ינואר 2012, 11:41

asherfux כתב:אגב הפורום שלכם מגניב עם צחוקים וכאלה בשונה מפורומים של אייפונים:) שהכל שם רציני

החיים קצרים מכדי למות מתסמונת ה"מקל בישבן" :lol:
בסופו של יום כולנו כאן בשביל הכיף שלנו (ואגב חלקנו נהנים לצעוק) למה עוד מישהו עם סמסונג (אני) יסתובב בחלק של HTC?.. (מי אמר "כי אין לו חיים"?)
עכשיו ברצינות (כן אני מסוגל להיות רציני):
כאן אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה רוצה רום מקורי (שאתה יודע מה אתה מקבל) או של אחד הקבוצות המפתחות העצמאיות והמגניבות?
בכול מקרה לצערך הרב אני דוגל בפתגם "תן לילד חכה ומכה בישבן" או שהוא ישתמש בחכה לדוג או שהוא ישתמש בה להחזיר לך על הבעיטה (הפתגם עדיין בפיתוח) כך שהתשובה היא תמיד אותה תשובה מאז שחר ההיסטוריה...G O O G L E... טוב אולי לא שחר ההיסטוריה אך בהחלט שנות ה90 המוקדמות
אתה רק צריך לדעת לשאול את השאלה הנכונה: רום, גירסאת האנדרואיד המבוקשת, שם המכשיר שלך (לא "ג'וני" ..הדגם), ומקורי או שם הקבוצה המפתחת
רק זכור 4 דברים:
גיבוי, גיבוי וגיבוי
זהירות מווירוסים (לך תדע איכן הרום הייתה לפני) קרא ביקורות לפני ההורדה
המכשיר שלך די ישן כך שאולי כבר אין לו ממש פעילות
ובגלל מה שקורה באמריקה יתכן שחלק מההורדות כבר לא יהיו זמינות
סמל אישי של המשתמש
dan_avner

גירסא:

הודעהעל ידי asherfux ב ג', 31 ינואר 2012, 12:18

אוקי אני משתמש בhtc mytouch 3g 32b עדיף לי רום מקורי... אשמח לדעת איפה אני יכול למצוא ותודה לך בעל הסמסונג אע"פ שגם אני בתור אייפונר לא חשבתי שאני יבקר פעם בפוום הזה אבל...
asherfux

גירסא:

הודעהעל ידי asafc ב ג', 31 ינואר 2012, 12:40

בשביל לשנמך HTC אתה צריך את הקובץ RUU שמתאים למכשיר שלך. חפש בגוגל את הפורום של מג'יק בXDA, שם תמצא את הכל.
מניסיון, ממש לא כדאי לך. אני לא יודע איך נראים הסרטונים ביוטיוב, אבל אני מבטיח לך שעם 1.5 המכשיר שלך יעבוד פחות טוב.
asafc

מכשיר: HTC Desire Z
גירסא: 2.3

הבא

חזור אל Magic & G1