לעבור מכשיר ?

Nexus One

המנהלים: Sagi, מנהלי פורומים

לעבור מכשיר ?

הודעהעל ידי Doctor_K ב ב', 26 דצמבר 2011, 22:45

היי תקשיבו יש לי נקסוס 1 עוד מעט כבר שנתיים באמת שהמכשיר מדהים ואהבתי אותו ולעומת כול השאר הוא היה רק פעם אחת במעבדה ורק בגלל שהסוללה נזלה וחשבתי שהגיע הזמן להשתדרג .
שווה לעבור לאופטימוס 3D או סנסיישן \XE ?
Doctor_K

מכשיר: Nexus One
גירסא: 2.3

Re: לעבור מכשיר ?

הודעהעל ידי sogo87 ב ב', 26 דצמבר 2011, 23:21

אף אחד לא יוכל להחליט בשבילך האם כדאי לך לשדרג או לא. אחרי הכל זוהי הוצאה של לא מעט כסף ולכן אתה צריך להיות בטוח שהיא הכרחית.
דמיין לעצמך שקנית את המכשיר שבו אתה חושק כרגע. במה שונים השימושים שלך בו מאלה של הנקסוס אחד? היית משחק במשחקים שהנקסוס לא מסוגל להריץ? היית קורא ספרים במכשיר כי יש לו מסך גדול ונוח יותר? וכו'
אחרי שענית לעצמך השאלות הנ"ל נשאר רק לשאול את עצמך האם ההבדל בשימוש שווה את הכסף שצריך להשקיע בקניית מכשיר חדש. אם התשובה היא כן אז תתחדש!!!
אם לא אז אני ממליץ לחכות למכשיר שילהיב אותך יותר.
sogo87

גירסא: 2.2

הודעהעל ידי Doctor_K ב ג', 27 דצמבר 2011, 00:55

גם אני חשבתי כמוך
שבנתיים אין שום חידוש מהמכשירים החדשים לנקסוס 1 בסדר יש להם 2 ליבות ומולטי טאץ' יותר טוב
אבל זה לא מספיק בשביל לשדרג אבל עדין רוצים משהו חדש לא ככה?
Doctor_K

הודעהעל ידי IronDuke ב ג', 27 דצמבר 2011, 08:57

בעד:
מסך גדול יותר
צריכת סוללה משופרת
קליטת WiFi טובה יותר
הרצת משחקים שלא ניתן על הנקסוס

נגד:
מוצג ארכיאולוגי. בדומה לרכב ממועדון ה-5. ככל שיעבור הזמן תקבל יותר כבוד בין הגיקים.
אין לו שוק ולא תוכל לקבל יותר מכמה גרושים תמורתו.
סמל אישי של המשתמש
IronDuke

מכשיר:
גירסא:

הודעהעל ידי Doctor_K ב ג', 27 דצמבר 2011, 19:13

הנגד הכוונה לא לעבור כי הסיבות שם לא ממש טובות
Doctor_K

הודעהעל ידי Psy ב ג', 27 דצמבר 2011, 20:35

האמת שגם אני ב'אותה סירה'.
לי אמנם יש את הנקסוס רק כמעט שנה אחרי שקניתי אותו מיד שנייה אבל הגיע הזמן למצוא תחליף...

הסיבות העיקריות זה בראש ובראשונה הRAM הנמוך מאוד, האחסון העלוב של פחות מ200 מגה אחרי התקנת רום, מה לעזאזל אפשר לעשות עם זה? הכרטיס זיכרון מפוצץ כבר לגמרי...
אני מוצא את עצמי כל יום במלחמות עם המרקט (UNINSTALL) ועל הדרך מסיר עדכונים אוטומטיים של האפליקציות זבל של גוגל כי כל עדכון פתאום תופס פי כמה, מוחק DATA וכל CACHE אפשרי... חלאס, כבר לא נהנה מהמכשיר כשבחוץ יש עוד ים אפליקציות שאני רוצה לנסות...
עוד סיבה זה ה"מולטי-טאצ'" - אם אפשר לקרוא לזה ככה...באמת יש לו את המולטי-טאצ' הגרוע ביותר שנתקלתי בו במכשיר אי פעם... ביזיון טוטאלי.

בסך הכל המכשיר עושה את העבודה היום יומית, אף על פי שאיכות הרמקול\מיקרופון שלו שווה לתחת (למשל בN95 לרוב הייתי מדבר כשהרמקול פועל, כאן פשוט האיכות כל כך גרועה שחבל לטרוח)
אם יש משהו שאני ממש אוהב בו זה העיצוב המאוד מיוחד שלו (אפילו שהקייס מאט מסתיר את זה) ובעיקר את הטראק בול, שאני יודע שאני אתגעגע אליו...

עשיתי קצת סקר שוק לגבי מכשירים חדשים יותר - ביצועים לעומת תמורה
הגעתי למסקנה - וכנראה זה המכשיר הבא שאקנה - Motorola Atrix 4G של AT&T
הוא לא נופל מכל המכשירים שיצאו בחודשים האחרונים ואף מתעלה על רובם בכמה קטגוריות (למשל רזולוציית מסך), זה גם כפול ליבה כמו שאר החברים ועושה רושם שזה מכשיר איכותי מאוד...
נחכה קצת שיירדו עוד המחירים או שנמצא ביד שנייה שוב במחיר טוב יותר...
סמל אישי של המשתמש
Psy

הודעהעל ידי benoved ב ג', 27 דצמבר 2011, 22:53

Psy כתב:הסיבות העיקריות זה בראש ובראשונה הRAM הנמוך מאוד, האחסון העלוב של פחות מ200 מגה אחרי התקנת רום, מה לעזאזל אפשר לעשות עם זה? הכרטיס זיכרון מפוצץ כבר לגמרי...

עוד סיבה זה ה"מולטי-טאצ'" - אם אפשר לקרוא לזה ככה...באמת יש לו את המולטי-טאצ' הגרוע ביותר שנתקלתי בו במכשיר אי פעם... ביזיון טוטאלי.

בסך הכל המכשיר עושה את העבודה היום יומית, אף על פי שאיכות הרמקול\מיקרופון שלו שווה לתחת (למשל בN95 לרוב הייתי מדבר כשהרמקול פועל, כאן פשוט האיכות כל כך גרועה שחבל לטרוח)
אם יש משהו שאני ממש אוהב בו זה העיצוב המאוד מיוחד שלו (אפילו שהקייס מאט מסתיר את זה) ובעיקר את הטראק בול, שאני יודע שאני אתגעגע אליו...

קצת הגזמת, RAM של 512M נחשב מכובד גם היום, הבעייה היא של שטח האיחסון הפנימי שגם הוא 512, אבל לזה נמצאו מספיק פתרונות, אני לא מרגיש מגבלה מיוחדת כאן.

המולטי טאץ של הנקסוס לא מהמשובחים עובד רק על 2 אצבעות אבל מספיק בשביל 99% מהפעולות שאני מבצע. גם כאן אני לא חושב שזה מצדיק החלפת מכשיר.

האיכות של הספיקר טובה מספיק בשביל לעשות את כל השיחות ממנו, זה נכון ש ל E71 הקודם שלי הספיקר נשמע קצת יותר טוב אבל אין לזה סוף. תמיד תמצא יותר טוב.

לעומת זאת יש לו רכיב GPS שמתביית במהירות שיא, רכיב WIFI מעולה, מסך טוב, לא גדול מדי ולא קטן מידי, טרק בול נהדר, מעבדים מספיק חזקים בשביל להריץ כמעט הכל גם שנתיים אחרי שהוא יצא.

סה"כ כשאני רואה את כל החבילה שמגיעה עם הנקסוס אחד, אין לו מה להתבייש גם היום. לי אין כרגע שום מחשבות על החלפה שלו.אין שום חידוש מהפכני וכל המכשירים החדשים מציעים את מה שכבר יש רק טיפה יותר טוב. בשביל זה אני לא מתכוון לזרוק כסף.
לבריאות-מעקב משקל ולחץ דם
https://market.android.com/details?id=com.benoved.phr_lite_heb&feature=search_result

פנסיון-חישוב הפנסיה ופגיעת דמי הניהול
https://market.android.com/details?id=com.benoved.calc.commission&feature=search_result
benoved

גירסא: 2.2

הודעהעל ידי Doctor_K ב ו', 13 ינואר 2012, 22:08

כן אין שום חידוש שבאמת מצריך לעבור מכשיר כנראה אני אשאר איתו לשנה שלישית
Doctor_K

הודעהעל ידי Psy ב ו', 13 ינואר 2012, 22:35

benoved כתב: הבעייה היא של שטח האיחסון הפנימי שגם הוא 512, אבל לזה נמצאו מספיק פתרונות, אני לא מרגיש מגבלה מיוחדת כאן.

האיכות של הספיקר טובה מספיק בשביל לעשות את כל השיחות ממנו, זה נכון ש ל E71 הקודם שלי הספיקר נשמע קצת יותר טוב אבל אין לזה סוף. תמיד תמצא יותר טוב.

אשמח לדעת איזה פתרונות נמצאו לבעיית האחסון הדלה, כי את כל האפליקציות כבר העברתי ל-SD ואני עדיין כל פעם עושה uninstall לגרסאות החדשות של המרקט ונשאר עם כל האפליקציות הישנות של גוגל ופייסבוק מבלי יכולת לעדכן כי אז יופיע ידידנו LOW ON SPACE.
בינתיים לא התקנתי ים אפליקציות שאני רוצה לנסות...

בקשר לאיכות של הספיקר, כשאני לוחץ על ספיקר בזמן שיחה עם מישהו אני לא מבין כמעט שום דבר ממה שהוא אומר אם אני על הספיקר הזה, אולי התרגלתי לספיקר של N95 שהיה ברור לגמרי, או שבאמת הספיקר פה שווה לתחת.
אותי בכל אופן זה ממש לא מספק ואני רואה בזה חיסרון גדול, בסופו של יום זה קודם כל טלפון...אם אי אפשר לדבר בנוחות מקסימלית אז זה מאבד מכל הטעם שלו (אחרת בשביל זה יש אייפודים ושות')

הסתדרתי יפה מאוד גם עם הnokia 6230i כמה שנים טובות שכבר התחילו לצאת סמארטפונים, אין ספק שהנקסוס עושה את העבודה, אבל אני מרגיש שאני מפספס לא מעט מהיכולות של המכשירים האלה בשל החסרונות שציינתי.
סמל אישי של המשתמש
Psy

הודעהעל ידי DECK ב ו', 13 ינואר 2012, 23:12

לגבי בעיית האחסון, יש את נושא ה APP2SD. אני עכשיו דווקא מסתדר עם זה די סבבה, כרגע יש לי 60+ מגה פנוי ב internal בזכות ה APP2SD. אני לא מרגיש שאני ממש מגביל את עצמי בהתקנת אפליקציות בגלל מקום, אבל אני גם לא משתולל ומתקין כל דבר. כמובן שזה עניין יחסי, למישהו אחד יספיקו כמה אפליקציות קטנות, ומישהו אחר פשוט חייב שיהיו לו עשרות משחקים ושלל אפליקציות.

בקשר לספיקר, אני מצטרף למאוכזבים. הספיקר שלו בווליום הכי גבוה פשוט בלתי מובן בעליל ומצליחים להבין במקרה הטוב כל מילה רביעית, ואם משקיטים אז מתחילים לא לשמוע. מוזר שדווקא בנגינת שירים הוא סביר למדי.

עם כל זה, אני עדיין לא רואה צורך אמיתי להחליף טלפון, יש לו כל מה שאני צריך בסה"כ
תנו לאפליקציות לחיות! say NO to task killers:
http://lifehacker.com/#!5650894/android ... t-use-them
סמל אישי של המשתמש
DECK

חזור אל Nexus One