היי תקשיבו יש לי נקסוס 1 עוד מעט כבר שנתיים באמת שהמכשיר מדהים ואהבתי אותו ולעומת כול השאר הוא היה רק פעם אחת במעבדה ורק בגלל שהסוללה נזלה וחשבתי שהגיע הזמן להשתדרג .
שווה לעבור לאופטימוס 3D או סנסיישן \XE ?
המנהלים: Sagi, מנהלי פורומים
Psy כתב:הסיבות העיקריות זה בראש ובראשונה הRAM הנמוך מאוד, האחסון העלוב של פחות מ200 מגה אחרי התקנת רום, מה לעזאזל אפשר לעשות עם זה? הכרטיס זיכרון מפוצץ כבר לגמרי...
עוד סיבה זה ה"מולטי-טאצ'" - אם אפשר לקרוא לזה ככה...באמת יש לו את המולטי-טאצ' הגרוע ביותר שנתקלתי בו במכשיר אי פעם... ביזיון טוטאלי.
בסך הכל המכשיר עושה את העבודה היום יומית, אף על פי שאיכות הרמקול\מיקרופון שלו שווה לתחת (למשל בN95 לרוב הייתי מדבר כשהרמקול פועל, כאן פשוט האיכות כל כך גרועה שחבל לטרוח)
אם יש משהו שאני ממש אוהב בו זה העיצוב המאוד מיוחד שלו (אפילו שהקייס מאט מסתיר את זה) ובעיקר את הטראק בול, שאני יודע שאני אתגעגע אליו...
benoved כתב: הבעייה היא של שטח האיחסון הפנימי שגם הוא 512, אבל לזה נמצאו מספיק פתרונות, אני לא מרגיש מגבלה מיוחדת כאן.
האיכות של הספיקר טובה מספיק בשביל לעשות את כל השיחות ממנו, זה נכון ש ל E71 הקודם שלי הספיקר נשמע קצת יותר טוב אבל אין לזה סוף. תמיד תמצא יותר טוב.