אני חושב שמה שכתבת אכן מחזק את מה שאני כתבתי
התסכול שלי נובע בעיקר (או במקום הראשון) מהיצרן סמסונג-שאכן לא נראה לי שאי פעם ארכוש מכשיר "מתקדם" מיצרן זה...
לגבי אנדרויד-(גם כתבתי)- אני בסה"כ מאוד מרוצה מהמערכת עצמה, מהאינטואטיביות (ביחס ל-WM ) , מהאפליקציות , מזה שהיא לא מערכת סגורה ..
לגבי קוד פתוח, ניסיתי למשוך גרסא של גלקסי ולקמפל ללא הצלחה,אולי מקרה פרטי שלי ואין הפרט מעיד על הכלל (בטוח שלא ) .. ואתה צודק..סה"כ עצם העובדה שיש קוד פתוח באמת מאפשרת הכנסת שינויים / תוספות ממכשירים שונים לגרסה כללית של כולם.. יתרון ברור ..
לגבי אייפון 2G - נכון הוא כבר לא נתמך, אבל שים לב שהוא בשוק כבר כשלוש שנים ועד לאחרונה APPLE תמכה בו (וכפי שכתבתי הוא מיושן ורוב הסיכוי שבעלי 2G כבר שדרגו אותו), כאמור סמסונג כעבור פחות משנה , כבר לא תומכת בגלקסי...
ולשאלתך הראשונה ברור שאני מעדיף נקסוס 1 על פני 3GS , אבל רק בגלל זה שכל הפוקוס הוא על המכשיר הזה-כפי שציינת-פורומים,רומים,פיצ'רים
אבל אם היית שואל אותי: מה תעדיף 3GS או סמסונג אנדרויד החדש (הדגם נקרא Galaxy S שאמור להיות חזק מהנקסוס 1) אז הייתי עונה לך שהייתי הולך על 3GS... או בעצם מחכה ל-דגם החדש של אייפון - 4
בעלי נקסוס 1 , תהנו מהמכשיר
ואריה שוב תודה על ההסבר המפורט