אנדרואיד 1.5 או 2.2?

דיונים וקישורים לנושאים הקשורים במכשירי HTC מסוג Hero ו- Tatoo

המנהלים: moonshield, מנהלי פורומים

אנדרואיד 1.5 או 2.2?

הודעהעל ידי Liavk1 ב ב', 25 יולי 2011, 10:27

שלום חברי היקרים,

הרבה זמן לא טיילתי בפורום ההירו, אך אני שב בשאלה עבור חבר שלי שמחזיק בהירו הישן שלי.

התקנתי לו לפני כמה חודשים פלויו על המכשיר, לאחר שהוא הריץ את הרום של יובל (אצלי) וזה כי משהו נדפק במכשיר... (כן טוב חבר שלי הוא זוג של נזק... :lol: )

בכל אופן הפלויו הותקן כי הוא רצה שהמכשיר יעבוד מהר יותר, וחשבתי שללא סנס הוא באמת יהיה ככה.

העניין שכרגע המכשיר נתקע לו כל הזמן - גם כשהוא רוצה לענות לשיחה.. ואני לא יודע אם זה בגלל שיש לי DHD אבל המכשיר ממש נראה סובל...

השאלה היא, אם באמת מדובר בבנאדם שלא אכפת לו שאין לו את הרום הכי חדש.. האם לא כדאי להתקין לו את הסנסהירו (יש לי גרסא של זה עדיין במחשב :lol: ) שהיה מבוסס על 1.5 במקום להתקין נגיד את הרומים מבוססים פרויו? ההירו לא ירוץ מהר יותר?

חשובה לי מהירות ויציבות כרגע.

מישהו יודע לתת תשובה?

אולי ערן או יובל?
:) Genuine Member Since 2009

HTC Hero 2009-2010 תמונה -תמונה
2010-2012 HTC Desire HD תמונה -תמונה
2012 Samsung Galaxy S2 תמונה
סמל אישי של המשתמש
Liavk1

מכשיר: Samsung Galaxy S II
גירסא: 4.0

Re: אנדרואיד 1.5 או 2.2?

הודעהעל ידי dalet11 ב ב', 25 יולי 2011, 14:09

המכשיר נבנה כשהיה אנדרואיד 1.5, וכן זה הרום שעובד הכי מהר מכל בדיקות שניסיתי.. הבעיה זה שכמעט שום אפליקציה לא תומכת בו כבר, וזה בעייתי נורא..
יש את הרום האחרון של ה2.1 SENSE שהוא הכי קרוב אליו ממה שניסיתי, ושיחררתי לו גרסא עם תמיכה בעברית israhero... לדעתי כדי לנסות, אין לאג בקבלת שיחה כמו שיש כמעט בכל רום ללא סנס שניסיתי, זה לא מתקרב לרמת מהירות של 1.5 אבל זה מספיק מהיר בשביל הכל במכשיר הזה וזה לפחות יתמוך לו ברוב האפליקציות שיש היום..

ממליץ לפחות לנסות את הISRAHERO לפני שהוא חוזר ל 1.5
תמונה
תמונה
dalet11

מכשיר: Motorola Defy
גירסא: 2.3

חזור אל Hero & Tattoo